Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom-traže se svjedoci-očevici

U petak, 12. lipnja, u 15,30 sati, 71-godišnjak je pješačio nogostupom Samoborske ceste. Dolaskom nasuprot kućnog broja 96, iako je bio udaljen 50 metara od pješačkog prijelaza, na neoprezan je način počeo prelaziti kolnik bez da se uvjerio da to može učiniti sigurno po sebe i druge sudionike u prometu.

 U petak, 12. lipnja, u 15,30 sati, 71-godišnjak je pješačio nogostupom Samoborske ceste. Dolaskom nasuprot kućnog broja 96, iako je bio udaljen 50 metara od pješačkog prijelaza, na neoprezan je način počeo prelaziti kolnik bez da se uvjerio da to može učiniti sigurno po sebe i druge sudionike u prometu. Tom je prilikom na njega naletio osobni automobil VW Pola zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 60-godišnjak. Njemu je pješak naišao s desne strane, a od siline udarca pao je na kolnik i teško se ozlijedio. Liječnička pomoć teško ozlijeđenom pješaku pružena je u Općoj bolnici Sveti Duh.
 

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća molimo sve eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530-870 ili 92.



Stranica