Prometna nesreća, traže se svjedoci - očevici

Jučer, 2. srpnja oko 6 sati na križanju Klaićeve i Kačićeve ulice, Centar, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali nissan micra (zagrebačke registracijske oznake, upravljala 38-godišnjakinja) i ford focus (zagrebačke registracijske oznake, upravljao 32-godišnjak).

Jučer, 2. srpnja oko 6 sati na križanju Klaićeve i Kačićeve ulice, Centar, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali nissan micra (zagrebačke registracijske oznake, upravljala 38-godišnjakinja) i ford focus (zagrebačke registracijske oznake, upravljao 32-godišnjak). Nissan se kretao srednjom prometnom trakom Klaićeve u smjeru zapada i dolaskom do raskrižja s Kačićevom (semaforizirano raskrižje) na njegov prednji lijevi bočni dio u tom trenutku nalijeće ford focus prednjim desnim dijelom koji je u raskrižje ušao zadržavajući smjer kretanja (Kačićevom ulicom u prema sjeveru).

Od siline udara nissan je odbačen na nogostup i prednjim lijevim dijelom je naletio na reklamni barski stol na terasi caffe-bara. Vozačica nissan micre lakše je ozlijeđena, a pomoć joj je pružena u Kliničkoj bolnici „Dubrava“.

Zbog kontradiktornih izjava sudionika ove nesreće, molimo potencijalne svjedoke – očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6333 – 333 ili 92.


Stranica