Prometna nesreća s teško i lakše ozlijeđenom osobom - traže se svjedoci

U subotu, 18. srpnja oko 1 sat na području Sesveta, Ninska ulica, došlo je do prometne nesreće dvaju motocikala i jednog osobnog automobila. Molimo sve eventualne svjedoke - očevice za pomoć.

U subotu, 18. srpnja oko 1 sat na području Sesveta, Ninska ulica, došlo je do prometne nesreće dvaju motocikala i jednog osobnog automobila.
Dvadesetjednogodišnjak je upravljao neregistriranom yamahom R6 Ninskom ulicom u smjeru zapada. Kod kbr. 18 brzinu kretanja nije prilagodio stanju kolnika i uvjetima na cesti. Pokušao je izbjeći također neregistrirani kawasaki zx10r (upravljao 22-godišnji muškarac) koji se kretao istim smjerom i bio u procesu smanjivanja brzine kretanja. Vozač yamahe r6 pokušao je izbjeći nalet  te je izgubio nadzor nad motociklom i sletio na sjeverni dio kolnika namijenjen za vozila javnog gradskog prijevoza. Prednjim je dijelom udario u stražnji dio parkirane toyote land cruiser zagrebačkih registracijskih oznaka. Slijedom toga došlo je i do pada motocikla kawasaki zx10r, čiji je vozač pokušao izbjeći gore spomenutu yamahu r6.
U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač yamahe r6, a njegov suputnik, 21-godišnjak zadobio je lakše tjelesne ozljede. Liječnička im je pomoć pružena u KBC Rebro.
 
Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća, molimo sve eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 92.


Stranica