Teška krađa

Policijski službenici Policijske postaje Dubrava dovršili su kriminalističku obradu nad muškarcem i ženom 30-godišnjacima, zbog osnovane sumnje da su na benzinskoj otuđili corsu 22-godišnjaku.

Policijski službenici Policijske postaje Dubrava dovršili su kriminalističku obradu nad muškarcem i ženom 30-godišnjacima, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe na štetu 22-godišnjaka.
U petak, 24. srpnja 20 minuta prije 2 sata na benzinskoj se postaji u Dankovečkoj ulici zaustavio 22-godišnjak koji je upravljao corsom u vlasništvu svoje 48-godišnje majke.
U isto su se vrijeme na benzinskoj našli i osumnjičeni koji su sjeli u otključano vozilo, originalnim ključem ga upalili i odvezli se u smjeru Markuševca.
Na raskrižju Markuševačke ceste i Mučnjaka zbog neprilagođene su brzine kretanja sletjeli s ceste, znatno oštetili vozilo, izašli iz njega i sakrili se u blizini gdje su zajedno i pronađeni, te dovedeni u službene prostorije na kriminalističku obradu.
Nakon dovršene kriminalističke obrade osumnjičeni muškarac i žena uz kaznenu su prijavu odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.
 


Stranica