Teška krađa

Policijski službenici iz Dubrave dovršili su kriminalističku obradu nad dvojicom mladića zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teška krađa provaljivanjem u dom zdravlja.

Policijski službenici iz Dubrave dovršili su kriminalističku obradu nad dvojicom mladića starosti 30 i 25 godina zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teška krađa jer su provalili u dom zdravlja i počinili štetu u iznosu od oko 7 000 kuna.
Osnovano sumnjamo da su u noći s četvrtka na petak, došli u Ulicu Resnički put, gdje se nalazi dom zdravlja.
Najvjerojatnije su ciglom razbili staklo, ušli u prostor doma zdravlja i otuđili dva monitora, razne lijekove, medicinski pribor i nešto više od 200 kuna.
Potom su provalili u ordinaciju liječnika iz koje su otuđili još lijekova i medicinskog pribora.
Mladići su otuđene stvari sakrili u kući u izgradnji na području Trnave, te se udaljili svaki svojoj kući.
Mlađeg su muškarca, koji i živi u blizini kuće u izgradnji zapazili članovi njegove obitelji koji su i posumnjali u određene kriminalne radnje. Pregledom kuće u izgradnji pronašli su veće količine lijekova kao i ostale otuđene stvari, te o svemu obavijestili policiju.
Policijski su službenici pronašli otuđene stvari te nad obojicom dovršili kriminalističku obradu i odveli u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica