Nasilničko ponašanje u obitelji, prijetnja

Policijski službenici iz Sesveta dovršili su kriminalističku obradu nad 59-godišnjim muškarcem zbog nasilničkog ponašanja u obitelji i ozbiljnih prijetnji.

Policijski službenici iz Sesveta dovršili su kriminalističku obradu nad 59-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja na štetu 24-godišnjeg sina i svoje 53-godišnje sestre, te kaznenog djela prijetnja na štetu svog sina. 
Osnovano sumnjamo da se unazad 4 godine nasilnički ponašao prema svom sinu i sestri, te ih vrijeđajući dovodio u ponižavajući položaj. Sin se zbog takvog očevog ponašanja prije mjesec dana odselio iz obiteljske kuće u susjednu kuću svoje tete odnosno očeve sestre, također oštećene kaznenim djelom.
Budući se nastavio ponašati nasilnički prema članovima svoje obitelji te i dalje ozbiljno prijetio, po prijavi djela, doveden je u policijsku postaju na obradu.
Zbog utvrđenog je prekršaja bio zadržan u zatvoru, nakon čega je nad njime dovršena i kriminalistička obrada, po svršetku koje je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 


Stranica