Zloporaba opojnih droga

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga u suradnji s policijskim službenicima Mobilne jedinice prometne policije, dovršili su kriminalističku obradu nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom tijekom koje je zaplijenjeno ukupno 103 grama kokaina.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga u suradnji s policijskim službenicima Mobilne jedinice prometne policije, Uprave policije, Ravnateljstva policije dovršili su kriminalističku obradu nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom tijekom koje je zaplijenjeno ukupno 103 grama kokaina.
U petak, 31. srpnja u kasnim popodnevnim satima na benzinskoj postaji na autocesti A1, odnosno njezinom prvom kilometru u smjeru juga policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije, u Opel Corsi riječkih registracijskih oznaka legitimirali su 46-godišnjakakod kojega je pronađena navedena količina kokaina.
Tijekom kriminalističke obrade utvrđena je osnovana sumnja da je nabavljao veću količinu kokaina koju je potom preprodavao na ilegalnom tržištu na području Crikvenice.
Vrijednost zaplijenjene droge iznosi oko 40 000 kuna.
Osumnjičeni je jučer, 1. kolovoza doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu zbog preprodaje droge.


Stranica