Nasilničko ponašanje

U subotu, 1. kolovoza pola sata prije podneva njemačkog je državljanina starosti 49 godina, kod trgovačkog centrau Ulici V. Škorpika, metalnom šipkom tjelesno napao nepoznati muškarac.

U subotu, 1. kolovoza pola sata prije podneva njemačkog je državljanina starosti 49 godina kod trgovačkog centrau Ulici V. Škorpikametalnom šipkom tjelesno napao nepoznati muškarac.
Njemački je državljanin suvlasnik poduzeća koje je u sklopu trgovačkog centra imalo svoj prostor u najmu. Zbog isteka ugovora o najmu prostora, namjeravao je skinuti reklamu koja se nalazi s vanjske strane uredskih prostorija.
Kako bi to napravio postavio je uz zid ljestve i stao pred njih. U tom su mu trenutku, bez ikakvog povoda ili prethodnog razgovora, s leđa prišla dvojica muškaraca. Jedan od njih ga je odmah počeo udarati metalnom šipkom po tijelu dok je drugi na udaljenosti od nekoliko metara stajao i promatrao.
Nakon par minuta obojica su muškaraca zajedno pobjegla s mjesta činjenja ovog kaznenog djela.
Njemačkom je državljaninu liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. 


Stranica