Prometna sa smrtnom posljedicom

Jučer, 9. kolovoza oko 5.20 sati na zapadnom kolniku autoceste A2 dogodila se prometna nsereća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, a dvije su teško ozlijeđene.

Jučer, 9. kolovoza oko 5.20 sati na zapadnom kolniku autoceste A2 dogodila se prometna nsereća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, a dvije su teško ozlijeđene. Vozač, 37-godišnji češki državljanin upravljao je vw passatom čeških registracijskih oznaka u kojem su se nalazile 37-godišnja žena, 11-godišnja djevojčica i 7-godišnje dijete.

Vozilo se kretalo desnom prometnom trakom u smjeru juga. Dolaskom do 18. kilometra na neutvrđen je način došlo do slijetanja vozila koje je prešlo preko prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi na meki teren. Tu je vozilo udarilo u žičanu ogradu, nakon čega je odbačeno preko kanala i prednjim dijelom udarilo u zemljani nasip kanala, gdje se i zaustavilo.

Smrtno su stradale 37-godišnja žena i 11-godišnja djevojčica dok su vozač i sedmogodišnje dijete teško ozlijeđeni i hospitalizirani u OB Sveti Duh, odnosno u Dječjoj bolnici u Klaičevoj.


Stranica