Nasilničko ponašanje

Rano jutros, u 3.40 sati pored noćnog kluba na Jarunu zbog nesuglasica u prometu su se posvađale i potukle dvije grupe mladića. Trojica mladića iz osobnog automobila marke Mazda su lakše ozlijeđena, dok je druga grupa mladića pobjegla s mjesta događaja.

Rano jutros,  23. kolovoza, u 3.40 sati na području Trešnjevke, svojim je osobnim automobilom marke Mazda 6, kutinskih registracijskih oznaka upravljao 24-godišnjak koji je prolazio pored noćnog kluba na adresi Aleja Matije Ljubeka.
S njime su se u vozilu nalazili njegov godinu dana mlađi brat te 24-godišnji prijatelj.
Dok su vozili pored noćnog kluba, u promet se sa parkirališta pokušao uključiti i oduzeti mu prednost za sada nepoznati osobni automobil u kojem su se nalazila najvjerojatnije petorica za sada nepoznatih muškaraca.
Međusobni  verbalni sukob prerastao je u tučnjavu u kojoj su petorica, za sada, nepoznatih muškaraca lakše ozlijedila svu trojicu prijatelja iz Mazde.
Jedan od muškaraca iz nepoznatog vozila najvjerojatnije teleskopskom palicom udario je nekoliko puta po Mazdi, na kojoj je razbio vjetrobransko i stražnje bočno staklo, te oba retrovizora.
Nakon toga, petorica nepoznatih muškaraca odvezla se s mjesta događaja.


Stranica