Teška krađa i dvije krađe

Policijski službenici VI. PP Novi Zagreb dovršili su kriminalističku obradu nad 24-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe i kaznena djela krađe na štetu tri i osobe u vremenskom periodu od 15. lipnja do 1. rujna ove godine. Uhićen je u otuđenom seat leonu zagrebačkih registracijskih oznaka i vlasništvo 59-godišnje žene kojeg je osumnjičeni otuđio u noći s 31. kolovoza na 1. rujna u Kranjčevićevoj ulici.

Policijski službenici VI. PP Novi Zagreb dovršili su kriminalističku obradu nad 24-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe i kaznena djela krađe na štetu tri i osobe u vremenskom periodu od 15. lipnja do 1. rujna ove godine.

Uhićen je u otuđenom seat leonu zagrebačkih registracijskih oznaka i vlasništvo 59-godišnje žene kojeg je osumnjičeni otuđio u noći s 31. kolovoza na 1. rujna u Kranjčevićevoj ulici. Osim ovog kaznenog djela teške krađe, osnovano se sumnja da je počinio i kazneno djelo krađe na štetu 36-godišnjeg muškarca otuđivši mu mitsubishi lancer zagrebačkih registracijskih oznaka (u noći sa 14. na 15. lipnja u Varićevoj ulici) kao i opel vectru (zagrebačkih registracijskih oznaka) u vlasništvu 49-godišnje žene u noći sa 28. na 29. kolovoza. Opel vectra je pronađen i vraćen vlasnici dok je mitsubishi lancer prodan u dijelove.

Osumnjičeni je prepraćen u Zatvor u Zagrebu budući da je za njim bila raspisana potraga s mjerom: uhititi i sprovesti u Zatvor. Slijedi Posebno izvješće kao nadopuna kaznenim prijavama.


Stranica