Puknuće cijevi toplovoda

U ponedjeljak, 7. rujna oko 23.30 sati na području Novog Zagreba, Kauzlarićev prilaz, na mekom terenu između nogostupa i kolnika iz neutvrđenog je razloga pukla cijev toplovoda kojom prilikom su na ulicu izbijale topla voda i para u visinu od 1,5 metara, te je došlo do plavljenja kolnika u dužini od oko 70 metara. Na mjesto događaja izašli su radnici poduzeća HEP Toplinarstvo, koji su u 1.15 sati zatvorili ventil, pa su stanari Kauzlarićevog prilaza ostali bez tople vode. Sanacija cijevi nastavit će se u jutarnjim satima.

U ponedjeljak, 7. rujna oko 23.30 sati na području Novog Zagreba, Kauzlarićev prilaz, na mekom terenu između nogostupa i kolnika iz neutvrđenog je razloga pukla cijev toplovoda kojom prilikom su na ulicu izbijale topla voda i para u visinu od 1,5 metara, te je došlo do plavljenja kolnika u dužini od oko 70 metara.

Na mjesto događaja izašli su radnici poduzeća HEP Toplinarstvo, koji su u 1.15 sati zatvorili ventil, pa su stanari Kauzlarićevog prilaza ostali bez tople vode.

Sanacija cijevi nastavit će se u jutarnjim satima.


Stranica