Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

U petak, 11. rujna oko 22 sata na području Vrbovca (Koritna) pri izlijetanju vozila sa ceste smrtno je stradao 36-godišnji putnik, a identitet i odgovornost vozača se utvrđuje.

U petak, 11. rujna oko 22 sata na području Vrbovca (Koritna) pri izlijetanju vozila sa ceste smrtno je stradao 36-godišnji putnik.
Po dojavi građana o prometnoj nesreći, odnosno izlijetanju vozila sa kolnika državne ceste 26 policijski su službenici izašli na mjesto nesreće.
U vozilu marke Toyota Corolla zagrebačkih registracijskih vozilasmrtno je stradao 36-godišnji putnik koji se nalazio na stražnjem sjedištu.
Obavljenim je očevidom utvrđeno da je uzrok prometne nesreće neprilagođena brzina, zbog koje je, na ravnom cestovnom potezu, vozač izgubio nadzor, prešao na suprotnu stranu kolnika, prednjim dijelom udario u zemljani nasip te je vozilo odbačeno u visinu a potom sletjelo u odvodni kanal širine i dubine oko 2 metra.
Na mjestu prometne nesreće vozač nije pronađen, iako je odmah utvrđeno tko je vlasnik.
Vlasnik, 27-godišnjak, u međuvremenu je zatražio liječničku pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava.
Slijedi utvrđivanje njegove eventualne odgovornosti, odnosno potvrđivanje ili odbacivanje osnovane sumnje da je upravo on upravljao vozilom u vrijeme nesreće.
Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju točnih činjenica.


Stranica