Zloporaba opojnih droga

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističku obradu nad 27-godišnjakom zbog zloporabe opojne droge, te nad njegovim poznanicima zbog pomoći počinitelju.

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističku obradu nad 27-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojne droge, te nad još dvojicom muškaraca starosti 25 i 29 godina zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo pomoć počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela.
U četvrtak, 1. listopada u večernjim su satima policajci iz postaje u Velikoj Gorici u parku legitimirali 27-godišnjaka kod kojeg su pronašli 20 grama amfetamina u prahu
Tijekom daljnje kriminalističke obrade temeljem naloga Županijskog suda pretražen je stan gdje živi u kojem droga nije pronađena.
Operativnim radom policijskih službenika pojavila se sumnja da su drogu njegova dva poznanika iznijela iz stana ukupno 11 paketića od kojih je svaki bio ispunjen sa oko 0.8 grama kokaina i 3 paketića s ukupno 15 grama marihuane, te su drogu sakrili u stanu 29-godišnjaka.
Osumnjičeni su, nakon dovršene kriminalističke obrade, dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica