Razbojstvo

Policijski službenici 6. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela razbojstva na štetu dviju sportskih kladionica. Osumnjičeni je 16. listopada oko 20.15 sati maskiran došao do sportske kladionice u Trnskom. Ušao je u nju i plinskim pištoljem zaprijetio zaposlenici kladionice. Otuđio joj je novac u iznosu od 12 tisuća kuna. Potom je pobjegao s mjesta događaja ali su ga ubrzo nedaleko od kladionice uhitili policijski službenici. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 23-godišnjak 12. listopada oko 11.30 sati maskiran došao u sportsku kladionicu u ulici Vajdin vijenac. Plinskim je pištoljem zaprijetio zaposlenici kladionice i otuđio joj novac u iznosu od 4 500 kuna.

Policijski službenici 6. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela razbojstva na štetu dviju sportskih kladionica.

Osumnjičeni je 16. listopada oko 20.15 sati maskiran došao do sportske kladionice u Trnskom. Ušao je u nju i plinskim pištoljem zaprijetio zaposlenici kladionice. Otuđio joj je novac u iznosu od 12 tisuća kuna. Potom je pobjegao s mjesta događaja ali su ga ubrzo nedaleko od kladionice uhitili policijski službenici. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 23-godišnjak 12. listopada oko 11.30 sati maskiran došao u sportsku kladionicu u ulici Vajdin vijenac. Plinskim je pištoljem zaprijetio zaposlenici kladionice i otuđio joj novac u iznosu od 4 500 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica