Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Jučer, 20. listopada oko 11,30 sati na području Samobora, Ulica Grada Wirgesa, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno 9-godišnje dijete dok je prelazilo kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Na njega je naletjelo kombi vozilo marke Iveco slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnji slovenski državljanin. Nije prilagodio brzinu kretanja i u kočenju je naletio na spomenuto dijete kojem je liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Samobor i Klinici za dječje bolesti, Zagreb.

Jučer, 20. listopada oko 11,30 sati na području Samobora, Ulica Grada Wirgesa, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno 9-godišnje dijete dok je prelazilo kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Na njega je naletjelo kombi vozilo marke Iveco slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnji slovenski državljanin. Nije prilagodio brzinu kretanja i u kočenju je naletio na spomenuto dijete kojem je liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Samobor i Klinici za dječje bolesti, Zagreb.

Slovenski državljanin doveden je kod prekršajnog suca u Samoboru zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nakon toga u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



Stranica