Krađa

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatslih državljana, 18-godišnjakom i 16-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe na štetu tri osobe. Osumnjičeni su 16. listopada u vremenu od 21 do 22.30 sati došli do muzičke škole u Velikoj Gorici u Ulici Slavka Kolara, gdje je glazbeni ansambl održavao priredbu. Iskoristili su nepažnju članova ansambla i iz nezaključanih svlačionica otuđili dva mobitela i ručni sat. Nakon otuđenja navedenih stvari osumnjičeni su se udaljili iz prostorija škole. Materijalna šteta iznosi oko 3300 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 18-godišnjak je odveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Šesnaestogodišnjakinja je puštena na slobodu, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Velikoj Gorici.

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatslih državljana, 18-godišnjakom i 16-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe na štetu tri osobe.

Osumnjičeni su 16. listopada u vremenu od 21 do 22.30 sati došli do muzičke škole u Velikoj Gorici u Ulici Slavka Kolara, gdje je glazbeni ansambl održavao priredbu. Iskoristili su nepažnju članova ansambla i iz nezaključanih svlačionica otuđili dva mobitela i ručni sat. Nakon otuđenja navedenih stvari osumnjičeni su se udaljili iz prostorija škole. Materijalna šteta iznosi oko 3300 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 18-godišnjak je odveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Šesnaestogodišnjakinja je puštena na slobodu, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Velikoj Gorici.



Stranica