Prometna nesreća s materijalnom štetom: traže se svjedoci - očevici

Jučer, 21. listopada oko 16,30 na križanju Jadranske avenije i prilaznog kolnika Sveučilišne bolnice došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali suzuki swift zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 71-godišnjak) i seat ibiza zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 51-godišnjak). Swift , koji se kretao Jadranskom avenijom, ušao je u raskrižje i prednjim dijelom naletio na stražnji dio seat ibize. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a zbog kontradiktornih izjava sudionika molimo sve potencijalne svjedoke - očevice da se jave na brojeve telefona 6530- 870 ili 92.

Jučer, 21. listopada oko 16,30 na križanju Jadranske avenije i prilaznog kolnika Sveučilišne bolnice došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali suzuki swift zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 71-godišnjak) i seat ibiza zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 51-godišnjak).

Swift , koji se kretao Jadranskom avenijom, ušao je u raskrižje i prednjim dijelom naletio na stražnji dio seat ibize. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a zbog kontradiktornih izjava sudionika molimo sve potencijalne svjedoke -  očevice da se jave na brojeve telefona 6530- 870 ili 92.



Stranica