Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom: traže se svjedoci - očevici

U četvrtak, 15. listopada oko 15.50 sati na području Centra, raskrižje južnog i istočnog kolnika Tomislavovog trga došlo je do prometne nesreće. Tridesetčetverogodišnjak je kotačem osobnog automobila audi A8 zagrebačkih registracijskih oznaka prešao preko stopala 48-godišnjaka, koji je preko obilježenog pješačkog prijelaza prelazio južni kolnik Tomislavovog trga. U OB Sveti Duh je utvrđeno da je pješak lakše ozlijeđen. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća molimo sve eventualne svjedoke očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 6333 – 333 ili 92.

U četvrtak, 15. listopada oko 15.50 sati na području Centra, raskrižje južnog i istočnog kolnika Tomislavovog trga došlo je do prometne nesreće. Tridesetčetverogodišnjak je kotačem osobnog automobila audi A8 zagrebačkih registracijskih oznaka prešao preko stopala 48-godišnjaka, koji je preko obilježenog pješačkog prijelaza prelazio južni kolnik Tomislavovog trga. U OB Sveti Duh je utvrđeno da je pješak lakše ozlijeđen.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća molimo sve eventualne svjedoke očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 6333 – 333 ili  92.



Stranica