Priopćenje za medije

U petak 23. listopada, u 18 sati u prostorijama PU zagrebačke, u Petrinjskoj 30 (dvorana za izdavanje dokumenata u prizemlju), održati će se književna večer prigodom Mjeseca knjige i Festivala knjige i književnosti PAZI, KNJIGA!. Organizator ove večeri je Udruga „Knjiga u centru“ pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH i Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba. Ulomke iz svojih najnovijih proznih djela čitati će eminentni I višestruko nagrađivani hrvatski pisci: Julijana Matanović, Zoran Pongrašić (djelatnik PU zagrebačke), Milica Lukšić, Igor Čumandra i Ana Đokić od 18 do 19 sati u navedenim prostorijama.

U petak 23. listopada, u 18 sati u prostorijama PU zagrebačke, u Petrinjskoj 30 (dvorana za izdavanje dokumenata u prizemlju), održat će se književna večer prigodom Mjeseca knjige i Festivala knjige i književnosti PAZI, KNJIGA!. Organizator ove večeri je  Udruga „Knjiga u centru“ pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH i Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba. Ulomke iz svojih najnovijih proznih djela čitat će eminentni I višestruko nagrađivani hrvatski pisci: Julijana Matanović, Zoran Pongrašić (djelatnik PU zagrebačke), Milica Lukšić, Igor Čumandra i Ana Đokić od 18 do 19 sati u navedenim prostorijama.

Pozivamo vas da, kao i do sada, popratite ovu neuobičajenu manifestaciju čiji je cilj pokazati da, usprkos predrasudama, Policija i kultura imaju puno toga zajedničkog.



Stranica