Napad na službenu osobu

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su jučer, 25. listopada, kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu .

U subotu ,24. o. m. oko 21 sati u „Areni Zagreb“ na koncertu pjevača Halida Bešlića zaštitar je uočio mušku osobu koja je vidno alkoholizirana narušavala javni red i mir. Zaštitar je muškarca doveo do policijskih službenika koji su radili na osiguranju koncerta. Zbog utvrđivanja identiteta i vrijeđanja policijskih službenika odveden je u službene prostorije, gdje je zbog prekršaja Zakona o javnom redu i miru smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva pošto mu je izmjerena koncentracija od 2,43 promila alkohola u krvi. Oko 21,45 u navedeno je prostoriji osumnjičeni bez ikakvog povoda fizički nasrnuo na policijskog službenika koji je bio zadužen za nadzor i osiguranje osumnjičenog. Spomenuti policijski službenik i njegov kolega svladali su osumnjičenog uporabom tjelesne snage i sredstava za vezivanje.

Lakše ozlijeđenom policijskom službeniku liječnička je pomoć pružena na licu mjesta, a osumnjičeni je jučer, 25. o.m. odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica