Požar vozila u garaži

U utorak, 3. studenoga oko 1.15 sati na području Susedgrada, Špansko, u zatvorenoj garaži stambene zgrade, na etaži -1, iz zasad je neutvrđenog razloga došlo do požara dvaju automobila, mercedesa E280 i opel astre (oba zagrebačkih registracijskih oznaka), vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu. Do dolaska vatrogasaca, požar su gasili vlasnik poduzeća (48 god.), njegova supruga (47 god.) te njihova djeca ( 19 i 12 god.), koji su tom prilikom udahnuli veće količine dima, zbog čega je roditeljima liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Sveti Duh, a djeci u KB Sestara milosrdnica. Ozljede nisu okvalificirane.

U utorak, 3. studenoga oko 1.15 sati na području Susedgrada, Špansko, u zatvorenoj garaži stambene zgrade, na etaži -1, iz zasad je neutvrđenog razloga došlo do požara dvaju automobila, mercedesa E280 i opel astre (oba zagrebačkih registracijskih oznaka), vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu.

Do dolaska vatrogasaca, požar su gasili vlasnik poduzeća (48 god.), njegova supruga (47 god.) te njihova djeca ( 19 i 12 god.), koji su tom prilikom udahnuli veće količine dima, zbog čega je roditeljima liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Sveti Duh, a djeci u KB Sestara milosrdnica. Ozljede nisu okvalificirane.

Materijalna šteta nije utvrđena, ali se cijeni većom.

Očevid će se obaviti u jutarnjim satima. Slijedi nadopuna Informacije.



Stranica