Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom, traže se svjedoci - očevici

Jučer, 26. studenog oko 17 sati u Antallovoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 24-godišnja biciklistica. Na nju je na spojnom kolniku Antallove ulice i teniskog centra prednjim desnim dijelom naletio fiat brava, kojim je upravljala 32-godišnja žena koja je vozila većom brzinom od dopuštene u smjeru istoka. Biciklistica se kretala nepropisno po biciklističkoj stazi (namijenjenoj za kretanje biciklom u suprotnom smjeru) u smjeru zapada i na spojnom kolniku se uključivala u promet.

Jučer, 26. studenog oko 17 sati u Antallovoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 24-godišnja biciklistica. Na nju je na spojnom kolniku Antallove ulice i teniskog centra prednjim desnim dijelom naletio fiat brava, kojim je upravljala 32-godišnja žena koja je vozila većom brzinom od dopuštene u smjeru istoka.

Biciklistica se kretala nepropisno po biciklističkoj stazi (namijenjenoj za kretanje biciklom u suprotnom smjeru) u smjeru zapada i na spojnom kolniku se uključivala u promet. U naletu je biciklistica teško ozlijeđena i liječnička joj je pomoć pružena u KBC Zagreb. Molimo svjedoke - očevice da se jave na brojeve telefona 6530 – 870 ili 92.


Stranica