Teška krađa provaljivanjem

Policijski službenici PP sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim i 49-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe na štetu 41-godišnjeg muškarca. Osnovano se sumnja da su navedeni 25- i 49-godišnjak s 19. na 20. studenog i između 19 i 7 sati provalio u prostorije automehaničarske radionice u vlasništvu oštećenog muškarca.

Policijski službenici PP sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim i 49-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe na štetu 41-godišnjeg muškarca. Osnovano se sumnja da su navedeni 25- i 49-godišnjak s 19. na 20. studenog i između 19 i 7 sati provalio u prostorije automehaničarske radionice u vlasništvu oštećenog muškarca. S ciljem da protupravno prisvoje tuđu pokretnu stvar, otuđili su stroj za ravnanje lima i set alata, te ih odnijeli u garažu koju koristi osumnjičeni.
 
Materijalna šteta iznosi 13 000 kuna, a 41-godišnji muškarac je djelomice obeštećen. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su, uz posebno izvješće, odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica