Razbojstva

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb – Maksimir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim mladićem zbog osnovane sumnje da je počinio sedam kaznenih djela razbojstava na štetu više zaposlenika trgovina, kioska i videoteke.

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb – Maksimir dovršili  su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim mladićem zbog osnovane sumnje da je počinio sedam kaznenih djela razbojstava na štetu više zaposlenika trgovina, kioska i videoteke.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je dokazano da postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni mladić od 31. listopada do 21. studenoga ove godine na području Maksimira, Trnja i Novog Zagreba počinio sedam kaznenih djela razbojstava.

Osumnjičeni mladić maskiran šalom ili kapom s prorezima za oči dolazio bi u trgovine, kioske i videoteku te bi prijeteći nožem, odvijačem ili pištoljem zaposlenicima otuđivao novac. Otuđeno novac trošio je na hranu, alkoholna pića i opojna sredstva.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 10,5 tisuća kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće, doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica