Teška krađa

Policijski službenici II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je zajedno s dvojicom NN muškaraca u ponedjeljak, 30. studenog počinio kazneno djelo teške krađe na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.

Policijski službenici II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je zajedno s dvojicom NN muškaraca u ponedjeljak, 30. studenog počinio kazneno djelo teške krađe  na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.

Dvije nepoznate osobe i osumnjičeni došli su navedenog dana oko 4 sata do kioska na Zagrebačkoj cesti, provalili unutra i otuđili 300-tinjak kutija cigareta. Većinu cigareta NN muškarci odnijeli su s mjesta kaznenog djela, dok je manji dio (oko 130 kutija) ostavljen dvadesetak metara od kioska.

Policijski službenici zatekli su osumnjičenog nedaleko od kioska i odveli ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Po dovršenom krim. istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok se za ostalom dvojicom intenzivno traga.



Stranica