Prijetnja

Policijski službenici VI policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu svoje 50-godišnje majke. Osumnjičeni joj je prišao u utorak, 8. o. m. oko 18 sati u blizini obiteljske kuće i zatražio da prespava, a kada je 50-godišnja žena to odbila, sustigao ju je kod ulaznih vrata i nožem zaprijetio smrću i njoj i suprugu, svom ocu.

Policijski službenici VI policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu svoje 50-godišnje majke. Osumnjičeni joj je prišao u utorak, 8. o. m. oko 18 sati u blizini obiteljske kuće i zatražio da prespava, a kada je 50-godišnja žena to odbila, sustigao ju je kod ulaznih vrata i nožem zaprijetio smrću i njoj i suprugu, svom ocu. Izrečene prijetnje izazvale su u oštećene strah za vlastit i suprugov život te je zatražila policijsku intervenciju.

Osumnjičeni je jučer, 22. o. m. nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica