Prometna nesreća sa više lakše ozlijeđenih osoba; traže se svjedoci – očevici

U utorak, 15. ovog mjeseca oko 15,30 sati na križanju Sarajevske i Ukrajinske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila: alfa romeo 147, škoda fabia 1.2 junior EKO i škoda fabia 1.9 SDI confort. Sva tri automobila zagrebačkih su registracijskih oznaka. Škoda fabia 1.2, kojom je upravljao 47-godišnji muškarac, kretala se Ukrajinskom ulicom u smjeru istoka.

U utorak, 15. ovog mjeseca oko 15,30 sati na križanju Sarajevske i Ukrajinske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila: alfa romeo 147, škoda fabia 1.2 junior EKO i škoda fabia 1.9 SDI confort.

Sva tri automobila zagrebačkih su registracijskih oznaka. Škoda fabia 1.2, kojom je upravljao 47-godišnji muškarac, kretala se Ukrajinskom ulicom u smjeru istoka. Na semaforiziranom križanju sa Sarajevskom fabia 1.2 skrenula je lijevo u navedenu ulicu i u tom trenutku na nju je naletio alfa romeo, kojim je upravljao 49-godišnji muškarac. Alfa romeo kretao se Sarajevskom prema jugu i u raskrižju zadržavao smjer kretanja, a nalet je pokušao izbjeći skretanjem u lijevo. Od siline naleta došlo je do rotiranja škode fabije 1.2 u desno i naleta stražnjim lijevim dijelom na stražnji desni dio alfa romea. A alfa romeo je odbačen u lijevo i udario treći automobil –škodu fabiju 1.9 SDI kojom je upravljao 56-gdišnji muškarac, a u navedenom je raskrižju također zadržavao smjer kretanja (jug – sjever).

U nesreći je lakše ozlijeđeno pet osoba: vozač fabije 1.9 i 72-godišnja putnica iz fabije 1.2, kojima je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb; vozač fabije 1.2, kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, te vozač alfa romea i njegova 45-godišnja suputnica.

Njima je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.


Stranica