Doček Nove 2010. godine na Trgu bana Josipa Jelačića

Tijekom dočeka Nove godine tri su osobe zatražile liječničku pomoć zbog alkoholiziranosti, četiri osobe lakše su ozlijeđene pirotehničkim sredstvima, dok su dvije osobe dovedene u policijsku postaju na prekršajnu obradu zbog narušavanja javnog reda i mira

Povodom dočeka Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića okupilo se oko 10 000 građana.
Od 20 sati u prošloj godini, do prva 4 sata u Novoj godini tri su osobe, zatražile liječničku pomoć zbog alkoholiziranosti, četiri osobe lakše su ozlijeđene zbog pirotehničkih sredstava, dok su dvije osobe dovedene u policijsku postaju na prekršajnu obradu zbog narušavanja javnog reda i mira.
Sat vremena prije ponoći zbog alkohola je u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica prevezen 38-godišnjak.
U prvom satu nakon ulaska u Novu godinu iz Ilice je u bolnicu prevezena vidno alkoholizirana 16-godišnjakinja, a iz Gajeve 22-godišnjakinja.
Građani koji su lakše ozlijeđeni od pirotehničkih sredstava mlađe su životne dobi, od kojih je troje ozlijeđeno zbog bačenih petardi, a jedan maloljetnik starosti 17 godina zatražio je medicinsku pomoć jer mu je pozlilo od gustog dima nastalog od bacanja petardi.
Građanin starosti 30 godina razbijao je boce te gnjavio slučajne prolaznike zbog čega je, isto kao i muškarac starosti 31 godinu doveden u postaju na prekršajnu obradu.


Stranica