Prometna nesreća s teško i lakše ozlijeđenim osobama

Jučer, 2. veljače oko 23 sata na križanju Avenije Većeslava Holjevca, Antallove ulice i Ulice Damira Tomljanovića – Gavrana dogodila se prometna nesreća, u kojoj je 26-godišnji vozač honde accord zagrebačkih registracija, vozeći pod utjecajem alkohola

Jučer, 2. veljače oko 23 sata na križanju Avenije Većeslava Holjevca, Antallove ulice i Ulice Damira Tomljanovića – Gavrana dogodila se prometna nesreća, u kojoj je 26-godišnji vozač honde accord zagrebačkih registracija, vozeći pod utjecajem alkohola (1,98 g/kg) i bez vozačke i prometne dozvole, prošao kroz raskrižje na upaljeno crveno svjetlo na semaforu za svoj smjer kretanja.

Na njega je naletjela škoda fabia (također zagrebačkih registracijskih oznaka), kojom je upravljala 70-godišnja žena. Škoda se kretala Antallovom ulicom u smjeru zapada i u raskrižje je ušla na zeleno svjetlo za svoj smjer kretanja. Honda je udarila u rubni kamen i sletjela na meki teren uz prometnicu. Vozačica škode fabije ozlijeđena je teško, a 15-godišnja suputnica lakše. Liječnička im je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.
 
Dvadesetosmogodišnji suputnik iz honde također je lakše ozlijeđen i pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.


Stranica