Razbojstvo

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 33-godišnjih muškaraca zbog osnovane sumnje da su od kolovoza prošle do 8. veljače ove godine počinili 5 razbojništava te jedno razbojništvo u pokušaju na štetu sportskih kladionica.

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje  nad dvojicom 33-godišnjih muškaraca zbog osnovane sumnje da su od kolovoza prošle do 8. veljače ove godine počinili 5 razbojništava te jedno razbojništvo u pokušaju na štetu sportskih kladionica.

Osumnjičeni bi automobilom došli u blizinu kladionice (u Jablanskoj, Ulici Božidara Magovca,   na Maksimirskoj cesti i Školskom prilazu) a jedan od njih bi ulazio u kladionicu, prijetio plinskim ili plastičnim pištoljem i tražio novac.  Razbojništvo u pokušaju dogodilo se 19. rujna prošle godine u Trnskom.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 32 000 kuna. Osumnjičeni su nakon krim obrade odvedeni uz Posebno izvješće u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica