Sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti

Policijski službenici VIII. policijske postaje Zagreb – Trnje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjom djevojkom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti na štetu policijskog službenika.

Policijski službenici VIII. policijske postaje Zagreb – Trnje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjom djevojkom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti na štetu policijskog službenika. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da je osumnjičena u ponedjeljak, 8. ožujka ove godine u Gruškoj ulici tijekom legitimiranja od strane policijskog službenika zamahnula nožem prema njemu, nakon čega se udaljila u nepoznatom smjeru.

Pronađena je sutradan i dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je, uz kaznenu prijavu odvedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica