Prometna nesreća s lakšim tjelesnim ozljedama; traže se svjedoci - očevici

U subotu, 27. ožujka prošlog mjeseca na križanju Krklecove, Šoljanove i Šižgorićeve ulice dogodila se prometna nesreća, u kojoj su sudjelovali daihatsu charade zagrebačkih registracijskih oznaka i moped peugeot looxor, također zagrebačkih registracijskih oznaka.

U subotu, 27. ožujka prošlog mjeseca na križanju Krklecove, Šoljanove i Šižgorićeve ulice dogodila se prometna nesreća, u kojoj su sudjelovali daihatsu charade zagrebačkih registracijskih oznaka i moped peugeot looxor, također zagrebačkih registracijskih oznaka. Daihatsu (upravljao 35-godišnji muškarac) se kretao Šoljanovom prema zapadu. Kada je došao do semaforiziranog križanja s navedenim ulicama, nastavio je ravno. U raskrižju je na njega naletio 33-godišnjak na mopedu. Nakon sudara vozač mopeda je pao na tlo, a daihatsu je nastavio kretanje i udario rubni kamen. Vozač mopeda je lakše ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Sveti Duh.

Zbog kontradiktornih izjava sudionika, molimo sve potencijalne svjedoke – očevice da se jave II. postaji prometne policije na telefon 6530 - 870 ili 92.


Stranica