Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom; traže se svjedoci – očevici

Jučer, 1. travnja oko 23 sata na križanju Hebrangove i Trga maršala Tita dogodila se prometna nesreća, u kojoj je teško ozlijeđen 28-godišnji muškarac.

Jučer, 1. travnja oko 23 sata na križanju Hebrangove i Trga maršala Tita dogodila se prometna nesreća, u kojoj je teško ozlijeđen 28-godišnji muškarac. On je, pod utjecajem 1,35 promila alkohola upravljao piaggio mopedom zagrebačkih registracijskih oznaka Hebrangovom ulicom u smjeru zapada. Na križanju s kolnikom Trga maršala Tita, raskrižju upravljanom semaforima, koji su radili ispravno, prošao je na upaljeno crveno svjetlo i u kočenju naletio na clio zagrebačkih registracijskih oznaka. Renault cliom upravljala je 46-godišnja žena, a kretala se Trgom maršala Tita u smjeru juga. U križanje je ušla na upaljeno zeleno svjetlo za svoj smjer kretanja. Od siline naleta na clio, moped je dobačen prema jugozapadu i udario u metalni stupić, a vozač je pao na kolnik. Liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju i Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica.
 
Zbog kontradiktornih izjava sudionika, pozivamo sve potencijalne svjedoke – očevice ove prometne nesreće da se jave telefonom na 6333 - 333 ili 92.


Stranica