Pokušaj ubojstva ispred kluba na Trešnjevci - nadopuna jučerašnje tučnjave

U subotu, 24. travnja u ranim jutarnjim satima oko 4.20 sati na terasi noćnog kluba u Savskoj, počinjeno je kazneno djelo pokušaj ubojstva. Iako je prva dojava bila da se grupa muškaraca sukobila i potukla, obavljenim očevidom utvrđeno je da se s obzirom na karakter i način zadobivanja ozljeda dvojice oštećenih muškaraca ipak radi o pokušaju ubojstva.

U subotu, 24. travnja u ranim jutarnjim satima oko 4.20 sati  na terasi noćnog kluba  u Savskoj, počinjeno je kazneno djelo pokušaj ubojstva.
Iako je prva dojava bila da se grupa muškaraca sukobila i potukla, obavljenim očevidom utvrđeno je da se s obzirom na karakter i način zadobivanja ozljeda dvojice oštećenih muškaraca ipak radi o pokušaju ubojstva.
Tog subotnjeg jutra, potuklo se najmanje šestero muškaraca.
U sukobu su sudjelovala četvorica muškaraca starosti 26, 28, 24 i 28 godina s jedne strane i nekoliko za sada još uvijek nepoznatih muškaraca s druge strane.
Četvoricu prijatelja koji su bili gosti na terasi noćnog kluba nepoznati su muškarci napali na način da su prvo bocom udarili 28-godišnjaka, s tom ga bocom i posjekli.
26-godišnjaka, za kojeg je kasnije utvrđeno da je teško ozlijeđen, najvjerojatnije su napali nožem ali i razbijenom bocom, a ostalu dvojicu prijatelja udarali rukama i nogama po cijelom tijelu. 
Sva četvorica prijatelja su ozlijeđena, te je nakon pružene im liječničke pomoći utvrđeno da su dvojica ozlijeđena nožem i razbijenom bocom, i to 26-godišnjak i 28-godišnjak s time da je pri tome mlađi teško ozlijeđen a stariji lakše.
Ostala dvojica prijatelja su ozlijeđena zbog uporabe tjelesne snage,a radi se o lakšim ozljedama.
Na mjesto događaja izašla je Ekipa za očevide Sektora kriminalističke policije i utvrdila, s obzirom na ozljede i okolnosti pod kojima se dogodilo ovo kazneno djelo, da se radi o pokušaju ubojstva uz uporabu noža i razbijene boce, počinjenom na štetu dvojice prijatelja starosti 26 i 28 godina,. 


Stranica