Napad na službenu osobu

Slika PU_ZG/slike/mup/privodjenje.JPG

Policijski službenici 4. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca, 35-godišnjakom i dvojicom 22-godišnjaka zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu.


Foto: Ilustracija

Policijski službenici 4. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca, 35-godišnjakom i dvojicom 22-godišnjaka zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu. Osumnjičeni su, ničim izazvani, 1. svibnja oko 21 sat na maksimirskom stadionu za vrijeme odigravanja utakmice Dinamo – Hajduk, dok su policijski službenici pružali intervenciju zbog paljenja pirotehničkih sredstava čašama, stolcima i bakljama gađali policijskog službenika. S namjerom da udare policijske službenike prema njima su rukama i nogama mahali uz to su ih vrijeđali i prijetili im.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podnijeta kaznena prijava te su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica