Prometna nesreća na Ksaverskoj cesti

Slika PU_ZG/slike/mup/policija03.jpg

U srijedu, 5. svibnja oko 11 sati na raskrižju Ksaverske ceste i Jandrićeve ulice došlo je do prometne nesreće. Tridesetpetogodišnjakinja se osobnim automobilom mazda 2 zagrebačkih registracijskih oznaka dovezla Ksaverskom ulicom u smjeru sjevera do navedenog raskrižja. Na zeleno je ušla u raskrižje i počela skretati u lijevo.


Foto: Ilustracija

U srijedu, 5. svibnja oko 11 sati na raskrižju Ksaverske ceste i Jandrićeve ulice došlo je do prometne nesreće. Tridesetpetogodišnjakinja se osobnim automobilom mazda 2 zagrebačkih registracijskih oznaka dovezla Ksaverskom ulicom u smjeru sjevera do navedenog raskrižja. Na zeleno je ušla u raskrižje i počela skretati u lijevo. Nije propustila teretni automobil renault traffic zagrebačkih registracisjkih oznaka, kojim je također na zeleno Ksaverskom ulicom u smjeru juga upravljao 44-godišnjak. Na bočnu stranu mazde prednjim dijelom je naletio renault. Mazda se od udarca odbila o stup semafora a potom je udarila u stup javne rasvjete i stupić na nogostupu.

Nakon nesreće u Kliniku za traumatologiju Zagreb odvezeni su 35-godišnjakinja i 47-godišnji putnik iz renaulta. Utvrđeno je da je 35-godišnjakinja teško ozlijeđena, a 47-godišnjak lakše.    

 


Stranica