Razbojstva u Dubravi, na Trešnjevci i na Trnju

Jučer, 19. lipnja oko 13 sati u poslovnici pošte na Maksimirskoj cesti u Dubravi nepoznati je počinitelj uz prijetnju pištoljem počinio razbojništvo nad dvjema zaposlenicama (1966. i 1971.) i otuđio više tisuća kuna. U vezu s izvršenjem ovog razbojstva dovodi se 26-godišnji muškarac kojeg su zatekli i uhitili policajci iz Dubrave u tramvaju broj 4 u pokušaju bijega. Kod njega su pronašli otuđeni novac te sredstvo izvršenja (pištolj). Muškarac se trenutno nalazi u službenim prostorijama zbog krim istraživanja.

Jučer,  19. lipnja oko 13 sati u poslovnici pošte na Maksimirskoj cesti u Dubravi nepoznati je počinitelj uz prijetnju pištoljem počinio razbojništvo nad dvjema zaposlenicama (1966. i 1971.) i otuđio više tisuća kuna.  U vezu s izvršenjem ovog razbojstva dovodi se 26-godišnji muškarac kojeg su zatekli i uhitili policajci iz Dubrave u tramvaju broj 4 u pokušaju bijega. Kod njega su pronašli otuđeni novac te sredstvo izvršenja (pištolj). Muškarac se trenutno nalazi u službenim prostorijama zbog krim istraživanja.

Jučer, 19. lipnja oko 18 sati  u parku „Stara Trešnjevka“ nepoznati  je muškarac uporabom tjelesne snage počinio izvršio razbojstvo nad 17-godišnjim mladićem i otuđio mu kofer sa sintesajzerom vrijednim nekoliko tisuća kuna. 

Danas,  20. lipnja oko 4 sata nepoznati je počinitelj uz prijetnju pištoljem izvršio razbojstvo nad dvojicom zaposlenika (1963. i 1986.) na benzinskoj postaji na Miramarskoj cesti, Trnje, i otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna.
 



Stranica