Teška krađa provaljivanjem-hvatanje počinitelja na djelu

Policijski službenici III. PP Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad20-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio tešku krađu u trgovini, u Ulici Hrvatskog proljeća. Osumnjičeni je jučer, 1. kolovoza oko 01,50 sati u Ulici Hrvatskog proljeća komadom asfalta razbio staklo na ulaznim vratima trgovine sa sjedištem u Zagrebu i kroz nastali otvor ušao u unutrašnjost trgovine gdje je otuđio nekoliko boca vina i vakumiranih čvaraka. Kada je pokušao izaći iz trgovine policijski službenici III. PP Zagreb su ga uhitili. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu je prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici III. PP Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad20-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio tešku krađu u trgovini, u Ulici Hrvatskog proljeća.
Osumnjičeni je jučer, 1. kolovoza oko 01,50 sati u Ulici Hrvatskog proljeća komadom asfalta razbio staklo na ulaznim vratima trgovine sa sjedištem u Zagrebu i kroz nastali otvor ušao u unutrašnjost trgovine gdje je otuđio nekoliko boca vina i vakumiranih čvaraka. Kada je pokušao izaći iz trgovine policijski službenici III. PP Zagreb su ga uhitili. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu je prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.
 
 


Stranica