Pokušaj samoubojstva kod Rugvice

Jučer, 7. kolovoza u 17 sati na autocesti A3 kod Rugvice zaprimljena je dojava da se nepoznati muškarac popeo na nadvožnjak čvora Rugvice iznad autoceste i da na ogradi sjedi. Kada su na mjesto događaja izašli policijski službenici, zatekli su nepoznatu mušku osobu kako stoji na nadvožnjaku i drži se za ogradu.

Jučer, 7. kolovoza u 17 sati na autocesti A3 kod Rugvice  zaprimljena je dojava da se nepoznati muškarac popeo na nadvožnjak čvora Rugvice iznad autoceste i da na ogradi sjedi.  Kada su na mjesto događaja izašli policijski službenici,  zatekli su nepoznatu mušku osobu kako  stoji  na nadvožnjaku i drži se za ogradu. Policijski službenici  pokušali su stupiti u kontakt sa nepoznatim muškarcem i odgovoriti ga od namjere da skoči, ali s njim se moglo komunicirati samo djelomično, i to na engleskom i njemačkom.
U 17,25 sati muškarac je skočio  na središnji dio pretjecajnog kolnika  Odmah mu je pružena  medicinska pomoć, te je odvezen u KB Dubrava, gdje su mu ozljede okvalificirane kao teške tjelesne. Također,  utvrđeno je da se radi o 35-godišnjem  državljaninu Republike Nigerije.
U sali za rendgensko snimanje pokušao se ponovo ozlijediti, ali ga je zaštitar spriječio, a policijski službenik ga je preventivno vezao sredstvima za vezivanje da spriječi daljnje pokušaje samoozljeđivanjem. 
Tijekom ovog događaja promet sa autoceste A3 je preusmjeren preko naselja Rugvice.


Stranica