Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Jučer, 22. kolovoza oko 13 sati na Peščenici, Savudrijska, 26-godišnjak je upravljao teretnim automobilom „VW Caddy“ zagrebačkih registracijskih oznaka. Dolaskom do kbr. 1 uočio je 25-godišnjaka i na njega namjerno naletio prednjim lijevim dijelom automobila uslijed čega je 25-godišnjak odbačen u zrak te je pao na vjetrobransko staklo. Nakon toga je 26-godišnjak je izišao iz automobila i tzv. vaser vagom 25-godišnjaku zadao više udaraca u predjelu glave i tijela. Bježeći pred osumnjičenim, 25-godišnjak je iz džepa izvadio nož i njime ozlijedio 26-godišnjaka, nakon čega je istim nožem ozlijedio i sebe. Vozilom HMP-a 25-godišnjak je prevezen u KBC Zagreb, a 26-godišnjak u KB Dubrava gdje je utvrđeno da su obojica lakše ozlijeđeni. Nad obojicom sudionika se provodi kriminalističko istraživanje budući je 26-godišnjak protiv 25-godišnjaka podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnji koje su prethodile ovom događaju.

Jučer, 22. kolovoza oko 13 sati na Peščenici, Savudrijska, 26-godišnjak je upravljao teretnim automobilom „VW Caddy“ zagrebačkih registracijskih oznaka. Dolaskom do kbr. 1 uočio je 25-godišnjaka i na njega namjerno naletio prednjim lijevim dijelom automobila uslijed čega je 25-godišnjak odbačen u zrak te je pao na vjetrobransko staklo. Nakon toga je 26-godišnjak je izišao iz automobila i tzv. vaser vagom 25-godišnjaku zadao više udaraca u predjelu glave i tijela. Bježeći pred osumnjičenim, 25-godišnjak je iz džepa izvadio nož i njime ozlijedio 26-godišnjaka, nakon čega je istim nožem ozlijedio i sebe. Vozilom HMP-a 25-godišnjak je prevezen u KBC Zagreb, a 26-godišnjak u KB Dubrava gdje je utvrđeno da su obojica lakše ozlijeđeni.

Nad obojicom sudionika se provodi kriminalističko istraživanje budući je 26-godišnjak protiv 25-godišnjaka podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnji koje su prethodile ovom događaju.



Stranica