Nadopuna Informacije od 26./27. kolovoza - požar šupe

Obavljenim očevidom zidanog dvorišnog objekta (Ulica Bože Huzanića, Dugo Selo) kojeg je jučer oko 1 sat zahvatio požar utvrđeno je da je požar uzrokovalo pregrijavanja električnog vodiča na električnom dovodnom kabelu i električnom razdjelniku ostavljenom na radnom stolu.

Obavljenim očevidom zidanog dvorišnog objekta (Ulica Bože Huzanića, Dugo Selo)   kojeg je jučer oko 1 sat zahvatio požar utvrđeno je da je požar uzrokovalo pregrijavanja električnog vodiča na električnom dovodnom kabelu i električnom razdjelniku ostavljenom na radnom stolu. Izbio je kratki spoj  i  zapaljenja plastične obloge razdjelnika. Vatra se zatim proširila na drvenu konstrukciju te odložene predmete koji su u potpunosti izgorjeli. Zatim i na stropnu konstrukciju radionice, te krovnu konstrukciju, te je objekt u većoj mjeri nagorio i izgorio.
Požar je zahvatio i gredu krovišta pomoćnog objekta (vlasništvo 60-godišnjeg susjeda). Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Šteta na dvorišnom objektu iznosi oko 10 000 kuna, a na pomoćnom objektu šteta iznosi oko 500 kuna.

Stranica