Krim istraživanje: teška krađa provaljivanjem i zlouporaba opojnih droga

Policijski su službenici V. policijske postaje dovršili kriminalističko istraživanje nad 25 – godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe provaljivanjem i zlouporaba opojnih droga. U četvrtak, 9. ovog mjeseca oko 18 sati osumnjičeni je prišao toyoti yaris (zagrebačkih registracijskih oznaka i vlasništvo 62-godišnje žene) u Ulici kneza Domagoja, razbio zadnje desno staklo i iz automobila ukrao torbu s poslovnom dokumentacijom.

Policijski su službenici V. policijske postaje dovršili kriminalističko istraživanje nad 25 – godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe provaljivanjem i zlouporaba opojnih droga.
U četvrtak, 9. ovog mjeseca oko 18 sati osumnjičeni je prišao toyoti yaris (zagrebačkih registracijskih oznaka i vlasništvo  62-godišnje žene) u Ulici kneza Domagoja, razbio zadnje desno staklo i iz automobila ukrao torbu s poslovnom dokumentacijom.
Udaljio se navedenom ulicom u smjeru Trga kralja Petra Krešimira. U istoj je ulici torbu bacio, a policijski službenici zatekli su ga par minuta kasnije.
Dragovoljno im je predao pvc vrećicu s 4 paketa marihuane (ukupno 17 grama) i odveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.
Osumnjičeni je, poslije dovršenog krim istraživanja, uz kaznenu prijavu odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 

Stranica