Protupravno oduzimanje slobode i nasilničko ponašanje

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode i nasilničkog ponašanja na štetu 20-godišnje djevojke. U subotu, 11. rujna oko 3.45 sati osumnjičeni 21-godišnjak nazvao je 20-godišnjakinju i pozvao je da izađe iz zgrade. Kad je ona došla do njegovog vozila smart, osumnjičeni ju je prisilio da uđe u vozilo, te je vrijeđao i udarao po tijelu. Nakon toga ju je odvezao do obližnjeg parkirališta i nastavio je vrijeđati i udarati, te joj je otuđio i mobitel. Potom ju je odvezao do Vukomerca i nastavio udarati po tijelu. Na kraju ju je odvezao na njenu adresu stanovanja. Oštećena 20-godišnjakinje je lakše ozlijeđena. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 13. rujna osumnjičeni je 21-godišnjak, uz kaznenu prijavu odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode i nasilničkog ponašanja na štetu 20-godišnje djevojke.

U subotu, 11. rujna oko 3.45 sati osumnjičeni 21-godišnjak nazvao je 20-godišnjakinju i pozvao je da izađe iz zgrade. Kad je ona došla do njegovog vozila smart, osumnjičeni ju je prisilio da uđe u vozilo, te je vrijeđao i udarao po tijelu. Nakon toga ju je odvezao do obližnjeg parkirališta i nastavio je vrijeđati i udarati, te joj je otuđio i mobitel. Potom ju je odvezao do Vukomerca i nastavio udarati po tijelu. Na kraju ju je odvezao na njenu adresu stanovanja.

Oštećena 20-godišnjakinje je lakše ozlijeđena.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 13. rujna osumnjičeni je 21-godišnjak, uz kaznenu prijavu odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.        

 
 
 


Stranica