Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u Zaprešiću

Jučer, 18. rujna u 14.35 sati u Zaprešiću, Bana Josipa Jelačića, došlo je do prometne nesreće u kojoj se 33-godišnji vozač kie sportage zagrebačkih registracijskih oznaka kretao zapadnim kolnikom ulice Bana Josipa Jelačića u smjeru juga, te je prometnom trakom za suprotni smjer pretjecao bmw zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnjak i autobus javnog prijevoza man lion city, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak. Kad je kod pretjecanja došao u razinu sa zadnjim dijelom autobus kia sportage se frontalno sudarila s nadolazećim iz suprotnog smjera vw passatom zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak. Nakon sudara vw passat je odbačen na meki teren pored kolnika dok je kia sportage udarila u bmw. U prometnoj nesreći 51-godišnji vozač vw passata teško je ozlijeđen, a nakon pružene pomoći u zagrebačkoj bolnici je i preminuo. Liječnička pomoć pružena je teško ozlijeđenim suputnicama (43,26 god.) vw passata u KB Sveti Duh te 33-godišnjem vozaču kie sportage koji je lakše ozlijeđen. Od 17.42 do 21.40 sati bio je obustavljen promet Ulicom bana Josipa Jelačića.

Jučer, 18. rujna u 14.35 sati u Zaprešiću, Bana Josipa Jelačića, došlo je do prometne nesreće u kojoj se 33-godišnji vozač kie sportage zagrebačkih registracijskih oznaka kretao zapadnim kolnikom ulice Bana Josipa Jelačića u smjeru juga, te je prometnom trakom za suprotni smjer pretjecao bmw zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnjak i autobus javnog prijevoza man lion city, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak.

Kad je kod pretjecanja došao u razinu sa zadnjim dijelom autobus kia sportage se frontalno sudarila s nadolazećim iz suprotnog smjera vw passatom zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak. Nakon sudara vw passat je odbačen na meki teren pored kolnika dok je kia sportage udarila u bmw.

U prometnoj nesreći 51-godišnji vozač vw passata teško je ozlijeđen, a nakon pružene pomoći u zagrebačkoj bolnici je i preminuo. Liječnička pomoć pružena je teško ozlijeđenim suputnicama (43,26 god.) vw passata u KB Sveti Duh te 33-godišnjem vozaču kie sportage koji je lakše ozlijeđen.

Od 17.42 do 21.40 sati bio je obustavljen promet Ulicom bana Josipa Jelačića.

 
 
 


Stranica