Prometna nesreća na raskrižju Ozaljeske i Nehajske; traže se svjedoci – očevici

Jučer, 14. listopada oko 21 sat na raskrižju Ozaljske i Selske ulice došlo je do prometne nesreće u kojoj je nepoznati vozač upravljajući nepoznatim vozilom naletio na pješakinju. Nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom Ozaljskom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Nehajskom ulicom, skrenuo je ulijevo, a da nije propustio vozila iz suprotnog smjera koja su zadržavala smjer kretanja. U jednom je trenutku takvom radnjom prisilio 24-godišnjeg vozača zlatne honde cr-v na manevar izbjegavanja sudara u desno zbog čega je 24-godišnji vozač sletio  

Jučer, 14. listopada oko 21 sat  na raskrižju Ozaljske i Selske ulice došlo je do prometne nesreće u kojoj je nepoznati vozač upravljajući nepoznatim vozilom naletio na pješakinju. Nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom Ozaljskom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Nehajskom ulicom, skrenuo je ulijevo, a da nije propustio vozila iz suprotnog smjera koja su zadržavala smjer kretanja. U jednom je trenutku takvom radnjom prisilio 24-godišnjeg vozača zlatne honde cr-v na manevar izbjegavanja sudara u desno zbog čega je 24-godišnji vozač sletio na nogostup gdje je prednjim dijelom vozila naletio na 26-godišnju pješakinju. Pješakinja je lakše ozlijeđena i liječnička pomoć joj je pružena u Klinici za traumatologiju.

Molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-870 ili 192 radi utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća.

 



Stranica