Teška krađa

Slika PU_ZG/slike/MUP/privodjenje.JPG

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca (1977., 1987. i 1989.) zbog osnovane sumnje da su jučer, 19. ovog mjeseca počinili kazneno djelo teške krađe na štetu tvrtke iz Zagreba. Njih trojica su oko 1.30 došli do ograde tvrtke na Čulinečkoj cesti u namjeri da si pribave protupravnu imovinsku korist. Prvo i drugoosumnjičeni su se popeli preko ograde od 250 centimetara, ušli u krug i na drugu stranu prebacili oko 80 kilograma raznih bakrenih žica, cijevi i kablova.

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca (1977., 1987. i 1989.) zbog osnovane sumnje da su jučer, 19. ovog mjeseca počinili kazneno djelo teške krađe na štetu tvrtke iz Zagreba.

Njih trojica su oko 1.30 došli do ograde tvrtke na Čulinečkoj cesti  u namjeri da si pribave protupravnu imovinsku korist. Prvo i drugoosumnjičeni su se popeli preko ograde od 250 centimetara, ušli u krug i na drugu stranu prebacili oko 80 kilograma raznih bakrenih žica, cijevi i kablova. Predmete su pokušali utovariti u automobil koji je vozio trećeosumnjičeni. Prilikom utovara uhitili su ih policijskih službenici i odveli na kriminalističko istraživanje u službene prostorije. Materijalna šteta u ovom kaznenom djelu iznosi 3 500 kuna i tvrtka je obeštećena, a trojica osumnjičenika su po završetku kriminalističkog istraživanja odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu



Stranica