Teška tjelesna ozljeda i teška tjelesna ozljeda u pokušaju

Policijski službenici IV. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda na štetu 54-godišnjaka i kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju na štetu 31-godišnjaka i 39-godišnjaka. Osnovano se sumnja da je 54-godišnjak 29. listopada došao do dvorišta u kojem su oštećeni izvodili građevinske radove i kroz ogradu gurnuo metalnu cijev te srušio ciglu zazidanu na betonskoj ploči. Oštećeni 54-godišnjak je podigao ciglu u namjeri da je vrati na mjesto nakon čega je osumnjičeni zamahnuo metalnom cijevi prema glavi oštećenog i udario po cigli te ga pritom teško ozlijedio. Ostalu dvojicu, 31-godišnjaka i 39-godišnjaka pokušao je teško ozlijediti kada su pokušali spriječiti napad na 54-godišnjaka. Liječnička im je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica i KBC Zagreb. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici IV. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda na štetu 54-godišnjaka i kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju na štetu 31-godišnjaka i 39-godišnjaka.

Osnovano se sumnja da je 54-godišnjak 29. listopada došao do dvorišta u kojem su oštećeni izvodili građevinske radove i kroz ogradu gurnuo metalnu cijev te srušio ciglu zazidanu na betonskoj ploči. Oštećeni 54-godišnjak je podigao ciglu u namjeri da je vrati na mjesto nakon čega je osumnjičeni zamahnuo metalnom cijevi prema glavi oštećenog i udario po cigli te ga pritom teško ozlijedio. Ostalu dvojicu, 31-godišnjaka i 39-godišnjaka pokušao je teško ozlijediti kada su pokušali spriječiti napad na 54-godišnjaka. Liječnička im je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica i KBC Zagreb. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica