Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama u Sesvetama (Žerjavinec); traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Jučer, 30. listopada oko 23 sati u Sesvetama došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Upravljajući osobnim automobilom škoda fabia combi 1.2 zagrebačkih registracijskih oznaka Omladinskom ulicom u mjestu Žerjavinec u smjeru juga, 29-godišnjak je zbog ne držanja potrebnog razmaka iza drugog vozila, prednjim dijelom automobila naletio na zadnji dio motocikla honda, bez registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 21-godišnjak.  

 

FOTO: Ilustracija

Jučer, 30. listopada oko 23 sati u Sesvetama došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Upravljajući osobnim automobilom škoda fabia combi 1.2 zagrebačkih registracijskih oznaka Omladinskom ulicom u mjestu Žerjavinec u smjeru juga, 29-godišnjak je zbog ne držanja potrebnog razmaka iza drugog vozila, prednjim dijelom automobila naletio na zadnji dio motocikla honda, bez registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 21-godišnjak. Vozač motocikla nije koristio sigurnosnu kacigu. Od siline naleta, vozač i 22-godišnji putnik na motociklu odbačeni su na kolnik. Nakon prometne nesreće, nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom, nepoznatih registracijskih oznaka Omladinskom ulicom u smjeru juga i uslijed neprilagođene brzine prednjim i zadnjim kotačima naletio na 21-godišnjaka, koji je u trenutku naleta, ležao povrijeđen na kolniku Omladinske ulice od ranije prometne nesreće. U nesreći su teško ozlijeđeni vozač i putnik s motocikla, te im je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava. Vozaču osobnog automobila škoda fabia combi 1.2 izmjereno je 1.15 g/kg alkohola u krvi. Promet je bio obustavljen u vremenu od 23.15 do 2.50 sati, te je preusmjeravan na alternativne pravce.

Budući je vozač koji je naletio na oštećenog pobjegao s mjesta nesreće, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 192.



Stranica