krim istraživanje: razbojništvo

 Policijski službenici Policijske postaje Črnomerec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu 76-godišnjaka.

Policijski službenici Policijske postaje Črnomerec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu 76-godišnjaka. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 37-godišnjak 28. studenog oko 8,15 sati u alkoholiziranom stanju (0,98g/kg) došao kod 76-godišnjaka kojeg poznaje dugi niz godina i od kojeg je u više navrata dosad posuđivao novac. Došavši do 76-godišnjaka, osumnjičeni je zatražio da ga oštećeni pusti u kuću pod izlikom da oštećeni o njemu širi glasine i da trebaju razgovarati. Nakon što ga je oštećeni 76-godišnjak pustio da uđe u kuću, 37-godišnjak ga je prvo verbalno, a potom i fizički napao, tražeći od njega novac. Oštećeni mu je predao sveukupno 770 kuna koje je 37-godišnjak uzeo i odnio u svoju kuću. Nakon događaja je 37-godišnjaku i 76-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 37-godišnjak je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.
 



Stranica